Deze website maakt gebruik van cookies.
 


Terug naar vragen voor Unieleden
 

Hoe word ik als Unielid deelnemer van Homestroom?


Om lid te worden van het doorlopende en onafhankelijke energiecollectie Homestroom, kun u zich aanmelden op de 'Word lid'-pagina van deze website. Tevens kunt u ook contact opnemen met onze persoonlijke klantenservice:

Telefoonnummer:  030-3031009
E-mail:                    unieservices@homestroom.nl

Stap 1: Schrijf u in
Het doorlopend en onafhankelijk energiecollectief Homestroom heeft voor alle (nieuwe) deelnemers goedkope groene energietarieven voor stroom en gas gerealiseerd. De energietarieven van Homestroom staan altijd vast van 1 mei tot 1 mei van dat daaropvolgende jaar. Wilt u ook van deze goedkope groene energietarieven profiteren, word dan nu lid. Lid worden duurt slechts 3 minuten.

Stap 2: Wij regelen alles
Homestroom regelt de overstap van A tot Z. Wij kijken of u over kunt stappen naar het doorlopende energiecollectief of dat u nog een langlopend contract heeft. Kunt u direct overstappen of heeft u een contract met een looptijd korter dan 1,5  jaar, dan verzorgt Homestroom de overstap en zegt het energiecontract bij de oude leverancier voor u op.
Wanneer u nog een contract heeft dat langer dan 1,5 jaar loopt, dan nemen we contact met u op om te vragen of u per direct over wilt stappen naar Homestroom. Dit heeft te maken met de hogere overstapvergoeding bij een contract dat langer dan 1,5 jaar loopt. Wij zorgen ervoor dat u zelf niets hoeft te doen.

Stap 3: Ieder jaar weer
Homestroom realiseert vanaf 1 mei 2014 opnieuw goedkope groene energietarieven. Dit doen wij ieder jaar weer voor u. U heeft zelf geen omkijken meer naar uw energiecontract. Heeft u toch nog een vraag, dan kunt u te allen tijde terecht bij onze servicedesk.

site by Gopublic