Deze website maakt gebruik van cookies.
 


Terug naar de meest gestelde vragen
 

Hoe word ik deelnemer van het doorlopende energiecollectief Homestroom?


Om lid te worden van het doorlopende en onafhankelijke energiecollectie Homestroom, kun u zich aanmelden door het deelnameformulier in te vullen. Tevens kunt u ook contact opnemen met onze persoonlijke klantenservice:

Telefoonnummer:   030-2990906
E-mail:                    info@homestroom.nl

Stap 1: Schrijf u in
Het doorlopend en onafhankelijk energiecollectief Homestroom heeft voor alle (nieuwe) deelnemers goedkope groene energietarieven voor stroom en gas gerealiseerd. De energietarieven van Homestroom staan altijd vast van 1 januari t/m 31 december van hetzelfde kalenderjaar. Wilt u ook van deze goedkope groene energietarieven profiteren, word dan nu lid. Lid worden duurt slechts 3 minuten.

Stap 2: Wij regelen alles
Homestroom regelt de overstap van A tot Z. Wij kijken of u over kunt stappen naar het doorlopende energiecollectief of dat u nog een langlopend contract heeft. Kunt u direct overstappen of heeft u een contract met een looptijd korter dan 1,5  jaar, dan verzorgt Homestroom de overstap en zegt het energiecontract bij de oude leverancier voor u op.
Wanneer u nog een contract heeft dat langer dan 1,5 jaar loopt, dan nemen we contact met u op om te vragen of u per direct over wilt stappen naar Homestroom. Dit heeft te maken met de hogere overstapvergoeding bij een contract dat langer dan 1,5 jaar loopt. Wij zorgen ervoor dat u zelf niets hoeft te doen.

Stap 3: Ieder jaar weer
Homestroom realiseert vanaf 1 januari 2020 opnieuw goedkope groene energietarieven. Dit doen wij ieder jaar weer voor u. U heeft zelf geen omkijken meer naar uw energiecontract. Heeft u toch nog een vraag, dan kunt u te allen tijde terecht bij onze servicedesk.

site by Gopublic