Deze website maakt gebruik van cookies.
 

BE(SPAAR) met V.V.H. & Homestroom


Beste clubleden,

Als vereniging zijn we nog steeds enorm hard bezig om het geld voor het nieuwe clubgebouw binnen te halen, zodat “Wij” met zijn allen kunnen genieten van dit mooie gebouw en het nieuwe complex!

Graag willen wij niet alleen zelf sparen, maar via deze weg willen we jullie informeren over het feit dat jullie ook kunnen besparen en sparen voor en met V.V.H.! Dit willen wij doen in samenwerking met Homestroom. Aangezien 80% van Nederland niet jaarlijks overstapt en zit met hoge tarieven waar de leveranciers veel aan verdienen, willen we jullie vragen om ook te kijken naar jullie eigen situatie. “Stap ik wel eens over? Heb ik zin om elk jaar over te stappen en dit allemaal zelf te regelen via een duur klantenservice nummer?”

Nu is de tijd aangebroken om dit 1 keer te doen en daarna nooit meer omkijk te hebben naar uw energiecontract en jezelf afvragen of je niet teveel betaald!

 Wordt deelnemer bij Homestroom en bespaar zelf fors op je energierekening en Spaar voor V.V.Haastrecht € 30,- per aanmelding.

Homestroom wil ook graag voor u een vrijblijvend en gratis besparingsadvies op maat uitbrengen of u kunt hier klikken voor de actuele huidige groen tarieven.


Wat is Homestroom?

Homestroom is een doorlopend en onafhankelijk energiecollectief voor stroom en gas. Op dit moment zijn wij al aangesloten bij meer dan 1800 huishoudens door heel Nederland en dagelijks groeiend. Homestroom realiseert ieder jaar weer voordelige groene energietarieven voor haar deelnemers door middel van een veiling. De leverancier met het beste aanbod mag onze leden een jaar lang van groene energie voorzien. De voordelige groene energietarieven hebben altijd een looptijd van 1 mei tot en met 30 april van dat opeenvolgende jaar.

Doordat wij geen geld ontvangen vanuit de energieleverancier, maar enkel van onze leden, heeft Homestroom geen verplichtingen naar de energieleveranciers. Greenchoice is op dit moment de winnaar van de veiling en mag onze leden een jaar lang van energie voorzien tot 1 mei 2015. Indien Greenchoice bij de volgende veiling niet meer het beste aanbod heeft, stappen wij met al onze leden in één keer over naar de leverancier met het beste aanbod.
Op die manier betaalt u ieder jaar scherpe tarieven en heeft u verder geen omkijken meer naar uw energiecontract.

Daarnaast is Homestroom, ongeacht wie de toeleverancier is, te allen tijde de persoonlijke klantenservice. Wij zijn voorzien van een gewoon telefoonnummer en u wordt direct doorgeschakeld met één van onze specialisten, dus u staat niet onnodig in de wacht en heeft geen extra kosten.”

 
  • Ieder jaar voordeel – een deelnemer gaat ieder jaar op 1 mei weer mee met de beste deal;
  • Op ieder moment in- en uitstappen – geen vaste start- of einddatum;
  • Volledig Onafhankelijk – wij worden niet betaald door de leverancier en staan dus volledig aan de zijde van de klant;
  • Groene energie – 100% groene stroom en bosgecompenseerd gas;
  • Eerlijk – als het product financieel niet interessant is, dan geven wij dit duidelijk aan;
  • Persoonlijke service – Onze service wordt als beste beoordeeld op Energieleveranciers.nl.


Wil je weten hoeveel Homestroom en VVH voor jou kunnen besparen? klik dan hier of op bereken uw besparing.

 


site by Gopublic